Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دوازدهمین روز از آذر ماه ۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به گلایه شهرام عبدلی از وضعیت بازیگری اشاره کرد. تاریخ انتشار: 18:07 - 12 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۳۶۶۲

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، دوازدهمین روز از آذر ماه ۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به گلایه شهرام عبدلی از وضعیت بازیگری اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نقش‌های سینما بین ۱۰۰ نفر در حال چرخیدن است

بازیگر سریال «رستگاران» گفت: تعداد کارها بسیار کم شده و دیگر از تولیدات شاخص دهه ۷۰ و ۸۰ خبری نیست، در سینما کارگردان‌هایی به همراه ترکیب ثابت خود در حال کار کردن هستند و این عرصه بین ۱۰۰ نفر در حال چرخیدن است و اگر تیتراژها را دنبال کنید معمولاً عوامل تکراری هستند.

شهرام عبدلی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، پیرامون حضورش در تله فیلم «قلاب» گفت: تله فیلم «قلاب» به کارگردانی مهدی حیدری و تهیه کنندگی مصطفی علمی‌فر برای شبکه سه در مرحله فیلمبرداری است، در این فیلم در کنار بازیگرانی همچون حسن اسدی، مهدی علی پور، نیلوفر شهیدی، سیما خضرآبادی، مینا نوروزی به ایفای نقش خواهم پرداخت.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین گفت‌وگوی عبدلی پیرامون وضعیت سینما اینجا کلیک کنید

بازیگر سریال «پرستاران» در رابطه با علت ماندگاری یک سریال اذعان کرد: سریالی ماندگار می‌شود که تماشاچی بتواند خودش را در آن فضا احساس کند و یا به بیان دیگر با آن همزاد‌پنداری کند، داستان آن سریال و قصه را تخیلی و دور از دسترس و ذهن نبیند، اگر این همزاد پنداری شکل نگیرد تماشاچی از آن فاصله می گیرد.

وی در پاسخ به این که آیا بازی کردن نقش مثبت یا منفی برای وی اهمیت دارد یا خیر پاسخ داد: مثبت و منفی بودن نقش را متوجه نمی شوم، بنده فقط نقشی که پیشنهاد می شود را بازی می کنم، مثبت و منفی چیزی است که در ذهن بینندگان شکل می گیرد و کسی نمی‌تواند مثبت و منفی را تعریف کند، به عنوان مثال در سریال «خط قرمز» نمی‌توان گفت نقش بنده منفی بود یا مثبت.

بازیگر سریال «رستگاران» پبرامون اینکه تا به حال از بازی در فیلمی پشیمان شده است یا نه، اظهار کرد: نه برای من، بلکه برای هر بازیگری این اتفاق می‌افتد و من هم از بازی در برخی کارها پشیمان هستم، اساساً به نظرم بازیگری نیست که این اتفاق برایش نیفتاده باشد.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

«تا ابد با تو می‌مانم» روایتی از حضور پررنگ زنان در ۸ سال دفاع‌ مقدس

نویسنده کتاب «تا ابد با تو می‌مانم» گفت: کتاب «تا ابد با تو می‌مانم» سر گذشت یکی از هزاران زنی است که همسرش را در جنگ حمایت می‌کند و حتی در برهه‌ای او را برای حضور در خط مقدم ترغیب می‌کند.

مریم عرفانیان نویسنده کتاب «راهی برای رفتن» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان پیرامون چگونگی انتخاب سوژه کتاب «تا ابد با تو می‌مانم» گفت: من سوژ‌های نگارشیم را از سری مصاحباتی که در سال‌های ۸۵ تا ۸۹ زمانی که در سازمان بنیاد شهید فعالیت می‌کردم انتخاب می‌کنم، زیرا در این سال‌ها به ثبت خاطرات شهدا و جانبازان مشغول بودم، در این بین همواره به زنانی می‌اندیشیدم که هم‌پا و هم دوش مردان به جبهه می‌رفتند و تا پایان جنگ هم ایستادند. بیشتر بخوانید: برای مطالعه معرفی تازه‌های نشر انتشارات «به نشر» اینجا کلیک کنید وی جذابیت سوژه کتاب «تا ابد با تو می‌مانم» را مورد بررسی قرار داد و افزود: این کتاب برگرفته از داستانی حقیقی است که خداوند آن را ایجاد کرده و من تنها آن را از زبان راوی نوشته‌ام.  
عرفانیان نقش زنان در دوران دفاع مقدس را مورد تاکید قرار داد و بیان کرد: به تعداد تک تک مردانی که در جنگ حضور داشتند زنانی هستند که خاطراتی شگفت انگیز در دل دارند که می‌توان این خاطرات را نوشت، این زنان عموما همسران شهدا، جانبازان ۷۰ درصد و یا همسران اسرا و مفقودین هستند. این‌ عزیزان را باید شناسای کرد، زیرا کوله باری از اتفاقات را به همراه دارند. جنگ تحمیلی فقط برای مردان نبوده و زنان نیز نقش بسزاری در هشت سال دفاع مقدس داشته‌اند. 

وی به مضمومن کتاب «تا ابد با تو می‌مانم» اشاره و ابراز کرد: کتاب «تا ابد با تو می‌مانم» سر گذشت یکی از هزاران زنی است که همسرش را در جنگ حمایت می‌کند و حتی در برهه‌ای او را برای حضور در خط مقدم ترغیب می‌کند. این زن «مریم مقدس» نام دارد، وی شرط اولش برای ازدواج در سن ۱۶ سالگی حضور همسرش در خط مقدم جبهه بوده است، این مسئله اعتراض خانواده این دختر را به دنبال داشته اما وی بر شرطش پافشاری می‌کند تا سر انجام همسر مورد نظر را که در خط مقدم بود را پیدا می‌کند. 

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید. نگاهی جامع به فهرست هیات انتخاب فجر ۳۸ فهرست هیات انتخاب جشنواره فیلم فجر در حالی با حضور کمرنگ کارگردانان سینما روبرو شده که امسال فهرست نسبتاً بلندبالایی از کارگردانان غایب وجود دارد، فهرستی که اسامی همچون پوران درخشنده، فریدون جیرانی، داریوش مهرجویی، علیرضا داوودنژاد، نرگس آبیار و بهرام توکلی دیده می‌شود. 

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، هیات انتخاب آثار سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر روز گذشته از سوی دبیرخانه این جشنواره معرفی شدند، در این فهرست اسامی متفاوتی از اهالی سینما و تلویزیون دیده می‌شود، نام‌هایی که باید دید تاکنون در فضای سینما تا چه حد تجربه داشته اند. 

محمد احسانی، محمود اربابی، همایون اسعدیان، یلدا جبلی، رضا درستکار، سید محمود رضوی و حسین کرمی در این دوره از جشنواره انتخاب فیلم‌های بخش سودای سیمرغ (مسابقه سینمای ایران) و نگاه نو (ویژه فیلم اول کارگردانان) را بر عهده خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده فهرست کارگردانان غایب جشنواره فیلم فجر اینجا کلیک کنید

شاید در میان اسامی هیات انتخاب این دوره از جشنواره فیلم فجر، افراد نام آشنایی دیده شوند اما نکته بزرگی که‌ می‌توان در این بین به آن اشاره کرد کم بودن وزنه هنری این هیات است زیرا اکثریت نام‌های حاضر در این فهرست را بیشتر افرادی تشکیل می‌دهند که در بدنه و بخش مدیریتی سینما مشغول به فعالیت هستند.

شاید اکثریت این فهرست سابقه حضور بخش داوری و یا هیات انتخاب جشنواره فیلم فجر طی سالهای گذشته را داشته باشند اما بیشتر آنها سابقه هنری خاصی از جمله کارگردانی، بازیگری و یا غیره را ندارند، اتفاقی که شاید در اولین نگاه کمی مخاطب را برای ارزیابی آثار هنری جشنواره فیلم فجر به عنوان مهمترین رویداد سینمایی کشور متعجب کند. 

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

مشکلات جسمانی دلیل غیبت طولانی من در سینما است

بازیگر فیلم سینمایی «مادر» گفت: برای هیچ بازیگری خداحافظی از این عرصه سینما معنا ندارد، بازیگری شغلی نیست که از آن بازنشسته شوید، نمی‌توانید آن را کنار بگذارید، هر لحظه می‌خواهید نقشی را ایفا کنید.

فریماه فرجامی بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، با اشاره به حضور کوتاهش در فیلم سینمایی «لامینور» گفت: بازیگری برای من تمام نمی‌شود، شاید مدت‌ها از سینما دور بوده باشم اما همین که جلوی دوربین می‌روم انگار تمام سختی‌ها را فراموش می‌کنم. 

بازیگر فیلم سینمایی «لامینور» درباره غیبت خود در سینما اذعان کرد: طبیعتاً به دلیل برخی مشکلات جسمی مجبور بودم مدتی از سینما دور باشم، همیشه آماده جلوی دوربین رفتن هستم اما فقط آمادگی من ملاک نیست و باید همه عوامل در کنار یکدیگر فراهم شوند تا یک بازیگر بتواند بازی کند. 

بیشتر بخوانید: آخرین گفت‌وگوی فریماه فرجامی بعد از سالها سکوت را اینجا بخوانید

وی بازیگری را شوقی تمام نشدنی خواند و اضافه کرد: برای من بازیگری اتفاقی بی‌مثال است، عشقی که هیچگاه نمی‌توان از آن گذشت، هرچند کوتاه، گذرا و حتی تصادفی در فیلم «لامینور» بازی کردم اما همین حضور کوتاه چنان شوقی در من ایجاد کرد که هیچگاه فراموش نمی‌کنم. 

وی در همین رابطه ادامه داد: نه برای من بلکه برای هیچ بازیگری خداحافظی از بازیگری معنا ندارد، بازیگری شغلی نیست که از آن بازنشسته شوید، نمی‌توانید آن را کنار بگذارید، هر لحظه می‌خواهید نقشی را ایفا کنید، بازیگری غیر قابل توصیف است و تا وقتی که آن را تجربه نکرده باشید تمامی تعاریف من شاید بی‌معنا باشد. 

بازیگر فیلم سینمایی «سرب» درباره پیشنهادات سینمایی خود اظهار کرد: واقعیت امر پیشنهادات زیادی برای بازی در فیلم و سریال داشته‌ام اما فعلاً خودم هیچ تمایلی برای بازگشت به عرصه بازیگری ندارم. پیشنهادات همیشه بوده و هست اما هیچکدام از آنها باب میل من نبوده که بخواهم غیبت چندین ساله خود را از بین ببرم.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

پیشنهادی برای حضور در «بچه مهندس ۲» نداشته‌ام

بازیگر سینما و تلویزیون گفت: فیلم «ریش قرمز» از همان ابتدا برای حضور در جشنواره فیلم فجر وارد مرحله تولید شد و هم‌اکنون هم جزو آثار متقاضی برای حضور در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر است و امیدوارم به بخش نهایی راه پیدا کند. 

 مهران نائل بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، پیرامون آخرین فعالیت‌های خود در عرصه سینما گفت: به تازگی بازی در فیلم سینمایی «ریش قرمز» به کارگردانی ماکان عاشوری را به پایان رسانده‌ام، این فیلم چند روز پیش فیلمبرداری‌اش تمام شد و هم‌اکنون مراحل فنی پس از تولید را پشت سر می‌گذارد.

وی درباره احتمال حضورش در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر اذعان کرد: این فیلم از همان ابتدا برای حضور در جشنواره فیلم فجر وارد مرحله تولید شد و هم‌اکنون هم جزو آثار متقاضی برای حضور در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر است و امیدوارم به بخش نهایی راه پیدا کند.

بیشتر بخوانید: آخرین گفت‌وگوی مهران نائل پیرامون بازی در سریال دلدار را اینجا بخوانید

بازیگر سریال «شهرزاد» درباره فیلمنامه «ریش قرمز» افزود: از همان ابتدا که فیلمنامه را خواندم احساس کردم که با اثری متفاوت روبرو هستم، نقشی که به من پیشنهاد شده بود با تمامی نقش‌هایی که تاکنون ایفا کرده بودم متفاوت بود و همین مرا به فیلمنامه بیشتر جذب می‌کرد.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار سینما اخبار تئاتر اخبار موسیقی اخبار ادبیات اخبار تلویزیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۲۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنرمندی که حاضر است برای دفاع از ایران و مردم جانش را فدا کند

موزه سینما در ادامه انتشار سلسله برنامه‌های تاریخ شفاهی خود به مناسبت زادروز ستار اورکی (آهنگساز فیلم‌های سینمایی) بخش‌هایی از گفتگوی این هنرمند را منتشر کرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی موزه سینما، ستار اورکی آهنگساز سینمای ایران گفت: من در پانزدهم اردیبهشت ماه سال ۱۳۴۸ در شهر اهواز متولد شدم و اصالتا بختیاری هستم. فعالیت در حوزه موسیقی را از تیرماه سال ۱۳۵۷ آغاز کردم و در خانواده ما هیچکس اهل موسیقی نبود اما در دوران کودکی، سازی به نام «ملودیکا» به دستم رسید و همین موضوع باعث شد به موسیقی بسیار علاقه‌مند شوم و آن را دنبال کنم.

او با بیان اینکه فکر نمی‌کرده روزی آهنگساز شود و این حرفه به شغل اصلی اش تبدیل شود، افزود: در دوران هشت سال جنگ تحمیلی، پدرم اصرار داشت که در خوزستان بمانیم. او عقیده داشت جوانانی از سراسر کشور برای دفاع به این منطقه آمده بودند و درست نبود که ما خاک خود را رها کنیم. به همین دلیل ما از اولین روز تا آخرین روز جنگ در اهواز حضور داشتیم. زمانی که جنگ آغاز شد من ۱۱ ساله بودم و در پایان جنگ ۱۹ سال داشتم. در آن زمان نمی‌توانستم نسبت به جنگ بی‌تفاوت باشم و به همین دلیل گروهی را تشکیل داده بودیم که دائما در پشت خط نبرد حاضر شده و مجروحان جنگی را یاری می‌کردیم.

آهنگساز فیلم «خائن کشی» ادامه داد: در آن مقطع مادرم به دلیل سن کم من، مخالف حضورم در میدان جنگ بود، اما من نمی‌توانستم نسبت به خاک و مردم کشورم بی‌تفاوت باشم. در اهواز فیلم «فرار به سوی پیروزی» که اثر زیبایی بود و موسیقی شاهکاری داشت به اکران درآمد. هنوز هم لحظه به لحظه موسیقی آن را در ذهن دارم. من بیش از ۴۰ دفعه برای تماشای این اثر به سینما رفتم تا بتوانم موسیقی آن را گوش کنم. آن زمان امکانات بسیار محدود بود و برای تهیه برگه نت مجبور بودم مسافت اهواز تا تهران را طی کنم.

تجربه همکاری اورکی با مسعود کیمیایی 

وی با بیان اینکه همواره ترکیب تصویر و موسیقی برای او بسیار مهم بوده است، افزود: زمانی که فیلم‌های مسعود کیمیایی را می‌دیدم، صدای تلویزیون را می‌بستم و با توجه به حال و هوای آثار او، خودم برای آن موسیقی می‌ساختم. از همان ابتدا علاقه داشتم تا در زمینه موسیقی فیلم فعالیت کنم. بعدها که به تهران مهاجرت کردم، نوع نگاه و تفکر من نسبت به موسیقی تغییر کرد چراکه مجبور بودم خود را با تصاویری که به دستم می‌رسید تنظیم کنم و هر آنچه تصویر از من می‌خواست را ارائه دهم. زمانی که به تهران آمدم دوست داشتم مسعود کیمیایی اولین کارگردانی باشد که با او همکاری کنم. از نظر من او تنها کارگردانی است که همچنان برای موسیقی فیلم اهمیت بسیار زیادی قائل است و موسیقی بخشی از دکوپاژ فیلم‌های کیمیایی را تشکیل می‌دهد. او زمانی که فیلمنامه‌ای را می‌نویسد، در آن بر نقش موسیقی در سکانس‌بندی‌ها تاکید می‌کند. شناخت کیمیایی از موسیقی بسیار استادانه است و در گفت‌وگوهایی که انجام می‌دهیم، او را در قامت یک آهنگساز بزرگ می‌بینم.

اورکی خاطرنشان کرد: یادم می‌آید من و زنده‌یاد بابک بیات همراه یکدیگر در شمال کشور بودیم که از دفتر آقای کیمیایی با او تماسی گرفته شد. بیات به من گفت که قرار است موسیقی فیلم «سربازهای جمعه» را به صورت مشترک همراه هم بسازیم. از این اتفاق بسیار خوشحال بودم اما متاسفانه به سرانجام نرسید. تا اینکه سال‌ها بعد جواد طوسی منتقد مطرح سینما با من تماس گرفت و گفت آقای کیمیایی می‌خواهند شما را ببینند. جواد طوسی مستندی به نام «قهرمان آخر» را درباره کیمیایی ساخته بود که موسیقی آن فیلم را من کار کرده بودم و زمانی که کیمیایی آن قطعات را شنید، برای فیلم خود از من دعوت کرد. این همکاری خوشبختانه تا آخرین اثر ایشان در حال حاضر یعنی «خائن کشی» ادامه پیدا کرده است و در طول این مدت بسیار از او آموخته‌ام. من معتقدم برای یک آهنگساز حرفه‌ای، مسعود کیمیایی بهترین گزینه برای همکاری خواهد بود.

سکوت در فیلم موسیقی است

اورکی در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: از نگاه من موسیقی تنها چیزی نیست که با ساز نواخته می‌شود و جنبه آوازی دارد. من معتقدم حتی سکوت‌ها در فیلم، موسیقی به شمار می‌رود. همچنین فعالیت‌های صدابردار در سر صحنه و پس از او صداگذار و همینطور دیالوگ‌های بازیگران، بخشی از موسیقی یک فیلم را تشکیل می‌دهد. اگر یک تصویر فاقد موسیقی باشد، قدرت اثر گذاری کمتری خواهد داشت.

وی همچنین ادامه داد: انسان بدون موسیقی زنده نخواهند ماند، چراکه موسیقی در حکم غذای روح انسان است. برای دفاع از خاک و مردم کشورم حاضرم جان خود را فدا کنم. امیدوارم بتوانم برای جامعه فردی خدمت‌گزار باشم زیرا هر چه دارم از مردم است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • سینما به روایت سینما/ دیوار میان پایتخت و شهرستان با «آپاراتچی» فروریخت
  • فیلمی که دیوار میان پایتخت و شهرستان را از بین برد
  • پاسخ مرتضی‌علیزاده به منتقد «هفت»: سینما بر همه‌چیز مقدم است
  • عکس | حضور یک بازیگر سینما در مسابقات بین المللی تنیس
  • آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟
  • مست عشق : روایتی متفاوت از عشق با حضور ستارگان دو کشور (+عکس)
  • امیر جدیدی از «قهرمان» تا «منصور»
  • نمایش مستند «مدرسه در دست بچه ها» در موزه سینما
  • هنرمندی که حاضر است برای دفاع از ایران و مردم جانش را فدا کند
  • گزارش یوناما درباره وضعیت افغانستان اشتباه و نادرست است